Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

-Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά Ν. 3869/2010 -
Το νομικό τμήμα τις Labreco με γνώση και εμπειρία 25 ετών αναλαμβάνει την προετοιμασία φακέλου και την κατάθεση αίτησης για την επιτυχή υπαγωγή σας στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου 3869/2010 (νόμος Κατσέλη).
Διασφαλίστε την κύρια κατοικία σας, αποπληρώστε μέρος μόνον των οφειλών σας, άτοκα και με δόσεις, διαγράψτε οφειλές, και πετύχετε δικαστικούς συμβιβασμούς και ρυθμίσεις προς όφελός σας. Με την υπαγωγή σας στο νόμο αυτό ρυθμίζεται η αποπληρωμή ενός μέρους των οφειλών σας με ευνοϊκούς όρους ενώ το υπόλοιπο μέρος των οφειλών σας διαγράφεται οριστικά. Σε όποια κατηγορία και να ανήκετε είτε ιδιωτών ,είτε επαγγελματιών ,επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε αν μπορείτε να υπαχθείτε στις ευνοικές ρυθμίσεις του νόμου.
Με χαμηλό κόστος πετύχετε τώρα ρυθμίσεις για να προστατεύσετε εσάς και την οικογένεια σας και για να ξανά σχεδιάσετε την πορεία σας, σε μια περίοδο που ο κίνδυνος πλειστηριασμών είναι πιο άμεσος από ποτέ.
Ενδεικτικά χρέη που υπάγονται στις ρυθμίσεις είναι:
• οφειλές προς ιδιώτες και ιδιωτικές εταιρίες (πχ ηλεκτρικά είδη)
• οφειλές προς χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τράπεζες (στεγαστικά, καταναλωτικά, κίνησης, κάρτες),
• οι βεβαιωμένες οφειλές στη Φορολογική Διοίκηση,
• οι βεβαιωμένες οφειλές προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) α’ και β’ βαθμού και νομικά πρόσωπα αυτών,
• οι οφειλές προς τους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης, όπως έχουν διαμορφωθεί με τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής.
• αστικά χρέη και εμπορικά χρέη αρκεί ο οφειλέτης να μην είναι πλέον έμπορος ανεξάρτητα από το ταμείο που είσαστε ασφαλισμένος.
•χρέη μικρεμπόρων ,ελεύθερων επαγγελματιών (ιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί), γεωργών ,κτηνοτρόφων ,αλιέων, δασοκόμων , ψιλικατζήδων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, πωλητών σε λαϊκές αγορές, υπαίθριων πωλητών, λαχειοπωλών, τσαγκάρηδων, πλασιέ, μικροεπιπλοποιών κλπ.
Πανελλήνια κάλυψη από την πιο εξειδικευμένη ομάδα Εμπορικολόγων. Καλέστε μας τώρα για να συζητήσετε με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη.
Τηλ. 211 109 9900 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.