Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Είσπραξη Ληξιπρόθεσμων Οφειλών 
Επιτακτική ανάγκη για την διατήρηση της ρευστότητας και της υγιούς οικονομικής κατάστασης μιας εταιρίας είναι η τακτοποίηση των απαιτήσεών της και η είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών από τους οφειλέτες της. Η ανάγκη αυτή ωστόσο πρέπει να εκπληρώνεται με την ταυτόχρονη διατήρηση του πελάτη στο δίκτυο της εταιρίας και τις όσο δυνατόν μικρότερη οικονομική επιβάρυνση για την εταιρία.
Η Labreco με την μεγάλη νομική εξειδίκευση και την εμπειρία σε διαμεσολαβήσεις και διεκπεραιώσεις σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για άμεση και αποτελεσματική τακτοποίηση απαιτήσεων, για ενημέρωση και είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών καθώς και για νομική αντιμετώπιση άρνησης πληρωμών.
Με λογικό κόστος έχετε την δυνατότητα να κάνετε outsourcing την ενημέρωση και είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών σας ,γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα ενώ παράλληλα διατηρείτε τον πελάτη στην εταιρία. Ειδικοί σε θέματα διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και νομικών συμβιβασμών αναλαμβάνουν να διαχειριστούν το ευαίσθητο αυτό τομέα ως δικηγόροι και όχι ως στελέχη εισπρακτικής εταιρίας πάντα συμμορφούμενοι με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία και τα συναλλακτικά ήθη.
Οι υπηρεσίες διαμορφώνονται διαφορετικά για κάθε πελάτη με βάση την δραστηριότητα, το μέγεθος των οφειλών, το είδος των οφειλών, τη συμπεριφορά του οφειλέτη, την ηλικία της οφειλής ,και την παρούσα οικονομική, πολιτική, και κοινωνική κατάσταση της χώρας ώστε να δημιουργηθεί το πιο αποτελεσματικό πακέτο για τον πελάτη.
Τα στελέχη μας εκπαιδεύονται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας και υπάρχει επίβλεψη από δικηγόρους, managers και HR experts καθημερινά με ανάλυση στόχων και πρόοδο αποδοτικότητας, ενώ η εταιρία ενημερώνεται καθημερινά για την πορεία των απαιτήσεων.
Επίσης παρέχονται νομικές υπηρεσίες για αντιμετώπιση αρνήσεως πληρωμής με προειδοποιητικά και καταδιωκτικά μέτρα.
Τέλος παρέχονται υπηρεσίες επιμορφωτικών σεμιναρίων σε θέματα υπηρεσιών collection ,νομικών συμβιβασμών και διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων ώστε να εκπαιδεύσετε τα στελέχη της επιχείρησής σας.

Πανελλήνια κάλυψη από την πιο εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών. Καλέστε μας τώρα για να συζητήσετε με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη.
Τηλ. 211 109 9900 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.