Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Η δεύτερη δραστηριότητα της Labreco είναι ή παροχή νομικής κάλυψης σε κάθε είδους επιχείρηση και επαγγελματία.

Κάθε λειτουργία μιας επιχείρησης, κάθε επιχειρηματική κίνησή της έχει έννομα αποτελέσματα τα οποία επηρεάζουν την επιχείρηση και δημιουργούν δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Για να διασφαλιστεί ότι η εταιρία δεν θα δεσμευθεί υπέρμετρα, δεν θα έχει νομικές αδυναμίες και προβλήματα αλλά θα είναι ισχυρή και σίγουρη στα βήματα και στις κινήσεις της, θα χρειάζονταν ένα ολόκληρο νομικό τμήμα μέσα στην εταιρία να μελετάει κάθε κίνηση, κάθε πελάτη, κάθε σύμβαση της εταιρίας ,όπως γίνεται και στο εξωτερικό. Αυτό ωστόσο είναι δαπανηρό και μη βιώσιμο για μια εταιρία.

Η Labreco με την στενή συνεργασία της με την Δικηγορική Εταιρεία Λαγοπούλου - Μαλαμίδης και συνεργάτες προσφέρει πακέτα νομικών υπηρεσιών για κάθε επιχείρηση και κάθε επιχειρηματία και δίνει την λύση με την Νομική Συμβουλευτική Επιχειρήσεων. Με την πείρα 28 χρόνων δικηγορίας, την πιο υψηλή κατάρτιση των στελεχών της και την πανελλήνια παράσταση εγγυόμαστε την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε νομικού σας ζητήματος. Είμαστε στην διάθεσή σας 24ώρες το 24ωρο για όποιο προσωπικό ή εταιρικό θέμα σας απασχολεί να σας υποδείξουμε την νομικά ορθή και συμφέρουσα λύση σε όποιο πρόβλημα σας παρουσιαστεί, ώστε να παραμείνει υγιής τόσο η επιχειρηματική όσο και η προσωπική σας ταυτότητα.
 
 
Με πολύ χαμηλά μηνιαία έξοδα ,έχετε έναν εξειδικευμένο νομικό σύμβουλο συνέχεια δίπλα σας για ότι θέμα σας προβληματίζει, για την ερμηνεία οποιουδήποτε εγγράφου ,για νομικό έλεγχο, για διαμεσολάβηση και για πολλές ακόμη εξώδικες υπηρεσίες που διαφορετικά θα χρειαζόταν χρόνο και πολλά χρήματα.

Αλλά και δικαστικά η Labreco έχει την καλύτερη ομάδα υπεράσπισης, συνδυάζοντας και την πείρα χρόνων και την εργατικότητα της νέας γενιάς. Με τεράστια ποσοστά επιτυχίας και διαρκή παρουσία στα ελληνικά δικαστήρια αναλαμβάνουμε:
-Οποιοδήποτε θέμα Εμπορικού-Οικονομικού Δικαίου στα οποία εξειδικευόμαστε.
-Συστάσεις, λύσεις, τροποποιήσεις εταιριών και καταστατικά.
-Ίδρυση εταιρίας στο εξωτερικό
-Ποινικά και Διοικητικά δικαστήρια εταιριών
-Αστικά ζητήματα, συμβάσεις, αξιόγραφα και κληρονομικά
-Εμπράγματο δίκαιο και ακίνητα
-Διαμεσολαβήσεις, εξώδικες πράξεις και συμφωνητικά