Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Η παρούσα προσφορά: Κεράσια, Ροδάκινα Επιτραπέζια, Νεκταρίνια, Βερίκοκα Νομού Πέλλας

Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά αρίστης ποιότητας φρέσκα φρούτα, προερχόμενα από ελληνικούς κάμπους, ελεγχόμενους καθόλα τα στάδια της παραγωγής από πιστοποιημένο γεωπόνο και στους οποίους έχουν χρησιμοποιηθεί εγκεκριμένα λιπάσματα ,φάρμακα και μέθοδοι παραγωγής .Τα εύφορα εδάφη σε συνδυασμό με το εύκρατο κλίμα και τον φυσικό τρόπο καλλιέργειας, χαρίζουν στα φρούτα υπέροχες γεύσεις και αρώματα που όμοιες τους δεν υπάρχουν πουθενά στην Μεσόγειο. 

Τώρα αυτές οι γεύσεις έρχονται πολύ πιο άμεσα προς τον καταναλωτή αφού καταργώντας μια μεγάλη σειρά από ενδιάμεσους εμπόρους, η Labreco φέρνει τον ίδιο τον παραγωγό δίπλα στην μεγάλη οργανωμένη αγορά και έτσι και τα δύο μέρη απολαμβάνουν τα οφέλη της τιμής. Ο συγκεκριμένος τρόπος αγοραπωλησίας έχει πολλαπλά οφέλη διότι
- ο πωλητής πουλάει σε μεγάλες ποσότητες και σε ικανοποιητική τιμή,
-ο αγοραστής αγοράζει εξαιρετικής ποιότητας προιόντα την ώρα που κόβονται από το δέντρο, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές επειδή το προιόν είναι απαλλαγμένο από μεσιτείες,
-όλες οι διαδικασίες γίνονται ταχύτατα, αφού δεν παρεμβάλλονται ούτε άλλα άτομα, ούτε διαδοχικές μεταφορές αποθηκεύσεις κλπ. ,
-υπάρχει πάντα διαθέσιμο φρέσκο προιόν αφού η Labreco συνεργάζεται με πάνω από 200 παραγωγούς,
-εξαλείφεται ο κίνδυνος αφερεγγυότητας και μη συμμόρφωσης προς τους όρους ,διότι παρεμβάλλεται η νομική υπηρεσία και έγγραφα συμφωνητικά,
-υπάρχει συνεχής και ουσιαστική επικοινωνία αφού έχουμε συνεργάτες σε όλες τις χώρες που διαμεσολαβούμε για εξαγωγές και το δίκτυο των συνεργατών μας αναλαμβάνει να επιλύσει τα ζητήματα που θα γεννηθούν.

Τα προιόντα:
Στη συγκεκριμένη προσφορά θα αναφέρουμε ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τα παρακάτω προιόντα . Για οποιαδήποτε ζήτηση σε ελαιόλαδο, τυροκομικά, νωπά ή συσκευασμένα ελληνικά τρόφιμα είμαστε στην διάθεσή σας. Οι τιμές αφορούν προιόντα έτοιμα να φορτωθούν από τον Νομό Πέλλας είτε σε κλουβάκια, είτε σε τελαράκια.

 Κεράσια  2.30 ευρώ
 Ροδάκινα Επιτραπέζια   0.75 ευρώ 
 Νεκταρίνια  0.80 ευρώ
Βερίκοκα 1.40 ευρώ
Ροδάκινα για Κονσερβοποιεία  0.45 ευρώ

Υπάρχουν ακόμα λωτοί, ακτινίδια, μήλα, αχλάδια και δαμάσκηνα. Για οποιαδήποτε άλλη ζήτηση είμαστε στη διάθεσή σας καλύπτοντας πάνω από 100 φρέσκα και τυποποιημένα προιόντα. 

Η μεταφορά:
Η μεταφορά βαραίνει τον αγοραστή και μπορεί να διενεργηθεί είτε με δικά του φορτηγά ,είτε με ελληνική μεταφορική εταιρία. Η Labreco μπορεί να επιμεληθεί με έξτρα κόστος την εύρεση μεταφορικής και την διενέργεια της μεταφοράς προς την χώρα του αγοραστή.
Οι οικονομικές επιβαρύνσεις:
Οι οικονομικές υποχρεώσεις των μερών (πωλητή και αγοραστή) προς την Labreco συνίσταται σε ποσοστό επί της αγοραπωλησίας για κάθε μέρος ξεχωριστά, που πληρώνεται εφάπαξ από κάθε μέρος μετά την αγοραπωλησία και εκδίδεται το ανάλογο παραστατικό.

Η εταιρία:
Η Labreco IKE (est 2015) αποτελεί μια ελληνική ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρία με πεδίο δραστηριότητας μεσιτικές, χρηματοοικονομικές και εμπορικές πράξεις εντός και εκτός της χώρας. Η άρτια οργάνωση, η νομική εξειδίκευση ,και το μεγάλο δίκτυο συνεργασιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προσδίδουν φερεγγυότητα, αξιοπιστία και μεγάλη δυναμική στους πελάτες μας. Επίσης η μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων και η συνεχής επέκτασή τους αποτελούν εγγύηση καλής λειτουργίας και επίτευξης στόχων που αναζητάει κάθε επιχείρηση εντός και εκτός της χώρας.

Το Εμπορικό τμήμα:
Η εταιρία, πέρα από τα υπόλοιπα τμήματα ,ασχολείται και με το εμπόριο με την ιδιότητα του εμπορικού διαμεσολαβητή, οργανώνοντας για τους πελάτες της εμπορικές ροές, εξαγωγές, λογιστικά και αναζητώντας συνεχώς καινούργιες αγορές για τα προιόντα τους. Επιπλέον με την λειτουργία του νομικού τμήματός της αυξάνει την αξιοπιστία στις συναλλαγές εξασφαλίζοντας και τα δύο μέρη με συμφωνητικά και ελέγχοντας τους όρους τους, κατά την εφαρμογή τους. Η Labreco ενώνει εταιρίες από κάθε άκρη του κόσμου, ώστε να κάνουν εμπόριο, με την ασφάλεια και την αξιοπιστία ενός νομικού γραφείου. 
Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στην διάθεσή σας.

Επικοινωνία:
Labreco IKE , Ilia Iliou 48 , Athens, www.labreco.gr
Τηλ. συνεργάτη: 6942492043
Email συνεργάτη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.