Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Η σημαντικότερη επένδυση στην επιχείρηση σας είναι η εξεύρεση τρόπων ανάπτυξης της, και η εξασφάλιση σταθερών συνεργασιών που θα "λύσουν τα χέρια σας" σε πολλά επίπεδα, θα σας γλυτώσουν χρήματα, χρόνο και άσκοπες αναζητήσεις. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να διασφαλίσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα εκτοξεύσουν τον κύκλο εργασιών σας και θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές για τα προιόντα σας.

Με ένα δίκτυο αλλοδαπών συνεργασιών και με το πολύπειρο προσωπικό μας, στην LABRECO αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση εξαγωγικού εμπορίου σε πολύ ανταγωνιστικές αγορές. Από την δημιουργία φακέλου, την κατοχύρωση επωνυμίας και τίτλων, την εκπαίδευση των μελλοντικών εξαγωγέων και την οργάνωση της επιχείρηση για εξαγωγές μέχρι και την σύνδεση της επιχείρησης με δίκτυα του εξωτερικού, την παρουσία σε εκθέσεις και την εξασφάλιση επαφών στο εξωτερικό, η LABRECO σας προσφέρει λύσεις που θα σας εδραιώσουν την επιχείρηση σας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιπλέον στην LABRECO παρέχουμε λύσεις για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επιχείρηση σας στο εσωτερικό, με οργάνωση παραγωγής, λύσεις για διοίκηση επιχειρήσεων, προτάσεις για management και promotion και σύνδεση με μεγάλα ελληνικά δίκτυα πωλήσεων.

Σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται η επιχείρησή σας, στην LABRECO την βοηθάμε να αποκτήσει σοβαρούς στόχους και την οδηγούμε στην επίτευξή τους.

Ενδεικτικά παρέχουμε:
-Προετοιμασία της Επιχείρησης για Εξαγωγές
-Επέκταση σε Νέες Αγορές Εξωτερικού
-Διεκπεραίωση εξαγωγών- εισαγωγών
-Οργάνωση – Εκπαίδευση -Εξωτερική Ανάθεση (Outsourcing) Εξαγωγών-Εισαγωγών
-Σύγχρονοι τρόποι promotion και marketing σε όλη την Ελλάδα
-Διοργάνωση σεμιναρίων
-Διαφήμιση και προώθηση κατασκευαστών και προιόντων
-Γραφιστικά -Επαγγελματικές φωτογραφίσεις -Επαγγελματικά βίντεο 
-Διαφημιστικά σποτ -Σύνδεση με τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα