Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 
slideVIP1 slideVIP2 slideVIP3

 

Το σπίτι των ονείρων σας βρίσκεται εδώ και θα το βρούμε μαζί. Στην Labreco, πέρα από τα Αστικά ακίνητα , θα βρείτε την μεγαλύτερη λίστα Vip ακινήτων, όπως μεγάλες πολυτελείς μονοκατοικίες, μεζονέτες, συγκροτήματα κατοικιών ,αλλά και κτίρια για επαγγελματική χρήση, βιομηχανικούς χώρους και προνομιούχα καταστήματα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τα price drops και αγοράστε premium ακίνητα σε τιμές έως και 50% κάτω από τις αντικειμενικές αξίες τους.

Κλείστε ραντεβού, αναθέστε μας τι ψάχνετε, και ο προσωπικός σας σύμβουλος θα βρει το κατάλληλο χώρο που χρειάζεστε άμεσα και οικονομικά. Χάρη στο δίκτυο συνεργατών μας, έχουμε πρώτοι τις πληροφορίες για τα πωλητήρια της μεγάλης ακίνητης περιουσίας και εξαιτίας του νομικού μας τμήματος ολοκληρώνουμε τις διαδικασίες γρήγορα και με ασφάλεια.

Τόσο στην Αττική, όσο και στην μαγευτική Χαλκιδική και τα Ελληνικά νησιά τα καλύτερα VIP ακίνητα είναι στην Labreco και περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

 

 Ολόκληρη η λίστα Ακινήτων ΕΔΩ

Νέα Πλατφόρμα Πώλησης Ξενοδοχείων

Η Ελλάδα αποτελεί και θα αποτελέσει στο άμεσο μέλλον έναν χώρο προσέλκυσης μεγάλων κεφαλαίων και έντονης επιχειρηματικής δραστηριότητας στην βαριά βιομηχανία της χώρας, τον Τουρισμό. Κάθε χρόνο πάνω από 20εκ. τουρίστες επισκέπτονται την ηλιόλουστη Ελλάδα ενισχύοντας με πάνω από 15 δις την εθνική οικονομία. Οι προβλέψεις για το μέλλον είναι ακόμη καλύτερες και κάνουν λόγω για 15-20% αύξηση του αριθμού των τουριστών και 10-15% αύξηση των εθνικών εσόδων.

Ανταποκρινόμενοι στην ελληνική πραγματικότητα η Labreco ιδρύει την μεγαλύτερη πλατφόρμα αγοραπωλησίας ξενοδοχείων, την labrecohotelest.com και δίνει την δυνατότητα για οργανωμένη επιχειρηματική ενασχόληση με την βιομηχανία του τουρισμού. Βήμα βήμα και πάντα με την καθοδήγηση ειδικών συμβούλων εκκίνηση νέας δραστηριότητας ή είσοδος με αγορά μετοχών σε ήδη υπάρχουσες υγιείς ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Μάθετε περισσότερα

 

Για να μας αναθέσετε την πώληση του Ξενοδοχείου σας επικοινωνήστε τώρα στο +30 211 1099900