Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 


Η πρώτη δραστηριότητα της εταιρίας είναι το Real estate και οι εκμεταλλεύσεις ακινήτων στην Ελλάδα. 

Η Labreco αποτελεί την πιο σύγχρονη μεσιτική εταιρία Αστικού Ακινήτου αυτή την στιγμή στην χώρα, με χαρτοφυλάκιο 6000 ακινήτων, με το πιο προηγμένο σύστημα μηχανογράφησης και την πιο υψηλή κατάρτιση των στελεχών της.

Ταυτόχρονα χάρις την ύπαρξη νομικού και οικονομικού τμήματος στο εσωτερικό της εταιρίας, εξοικονομείται χρόνος, ελαττώνεται η γραφειοκρατική διαδικασία και επιλύονται άμεσα και αποτελεσματικά νομικά ζητήματα που μπορούν να προκύψουν. Το κόστος όλων των υπηρεσιών μειώνεται και οι πιθανότητες είτε πώλησης είτε ενοικίασης ακινήτου αυξάνονται έναντι του ανταγωνισμού.

 

Επιπλέον η εταιρία βρίσκεται πίσω από την συνεχώς αυξανόμενη πλατφόρμα αγοραπωλησίας ξενοδοχείων στην Ευρώπη , με πάνω από 200 διαθέσιμα ξενοδοχεία προς πώληση και με διαρκή διαφήμιση σε όλους τους μεγάλους επενδυτικούς κύκλους του εξωτερικού. 

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα επεκτείνεται και στον τομέα του VIP Real Estate καθώς και του VIP Yachting με αγοραπωλησίες υπερπολυτελών κατοικιών και σκαφών/θαλαμηγών σε όλη την Ελλάδα.

Ακόμη το χαρτοφυλάκιο μας επεκτείνεται στο Επαγγελματικό/Εμπορικό Ακίνητο με τις καλύτερες προτάσεις καταστημάτων, εμπορικών κέντρων, βιομηχανικών και βιοτεχνικών μονάδων, αποθηκών, όπου διαπραγματευόμαστε τις τιμές προς τα κάτω και αναλαμβάνουμε και χρηματοδοτήσεις μέσω τραπεζών ή προγραμμάτων επιχορηγήσεων.

Τέλος η σύνδεση του χαρτοφυλακίου με τις αγορές του εξωτερικού και η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση από αλλοδαπούς επενδυτικούς κύκλους διευρύνει συνεχώς τις συνεργασίες και το πελατολόγιο μας και δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης για όλους τους πελάτες που θα μας εμπιστευτούν.

 
Ολόκληρη η λίστα Ακινήτων ΕΔΩ
 
Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.5
*ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.